Juljuljuljul...

Oh, nu är julstämningen här! Adventljusstaken och julstjärnan på plats i förnstret, Fairytale of New York i högtalarna och humöret på topp! Fattas bara lite minusgrader och snö på detta så :)

Syster anlände till lilla Skinnskatteberg idag, och vi bakade pepparkakor efter middagen, dom blev..öh, fina.
Ugnen är inte riktigt sig själv, så vissa blev brunare än andra så att säga.
Men vi hade skoj ändå, min favorit är skidåkaren, och Saris är ubåten :D

GLOOBEEEEN PÅ LÖRDAG FFS!

HAPPY CHRISTMAS!







Pingviner

Vad gör man en onsdag då man inte har mycket att göra, och tycker att pingviner är lustiga små fascinerande djur?

Jo, man går till bibblan här i Skinnsberg och lånar en DVD med en sjuhelsikes underhållande dokumentär om pingviner ;)

Jag förundrades och roades. Jag menar, dom vaggar fram när dom går, och minsta lilla isklump som är i vägen ramlar dom framstupa till höger och vänster :D HIHI!


Shit tjena

Åh vad trött jag är på pissvädret ute! Visst, skönt att det fortfarande är plusgrader, men det är så trist när det regnar hela tiden..Föredrar ju snön då faktiskt.

BARA 4 DAGAR KVAR TILL GLOBEN! :D Längtas så, sen blir det även bio och förhoppningsvis lite shopping!
Inte illa pinkat det inte.

Plöfsig

Är vad jag känner mig just nu, gör ju tamejfan inget vettigt på dagarna, sover föresten bort halva då jag vaknar vid halv tolv när Crille kommer hem på lunch haha ;)

Men imorgon ska vi till Västerås och småhandla lite inför nästa torsdag då syster kommer :) Fylla på i frysen och sånt därnt.

Har dessutom beslutat att jag ska söka till Sjuksköterskeprogrammet till hösten också, inte bara djursjukskötare eftersom man kan tydligen gå den vägen nu även om man vill vårda djur och inte gnälliga människor ;)

Skämt åsido, man har ju garanterat jobb inom vården och det tkr jag skulle kännas jäkligt bra!

Nu gnäller Crille om att han har ont i huvudet och vill att jag ska sluta knattra på tagentbordet (vad var det jag sa om gnälliga människor?) :D

Natti!

Senaste nytt

Tiden går fort!
Det jag gjort de senaste dagarna är att bila hem till Skinnskatteberg igen, varit på Jaktfest med älsklingen och fixat klart garderobsdörrarna  hallen. Jag blev supernöjd!

Nu finns det bara saker att se fram emot, den 28 ska jag, syster och Crille till Globen horse show, den 3:e december åker jag till Gbg med KAKAN och ska mysa runt på Liseberg :D
Sen har jag dessutom fått vikariat undet jul/nyår och kommer därför tjäna snuskigt mkt pengar ;)

Det går bra nu!
   ------> 

 


hard work work

Jähå då fick man erbjudande om att jobba extra och det tackar man inte nej till :)
Egentligen skulle jag åka ner till Skinnsberg imorgon, men fick vikariera ett dygnspass och skjuter upp det till onsdag istället!

Imorgon ska man till Vallins på Frimansvägen och få extralysen monterade på BMW:n, jag mutade med pizza och hyrfilm så det blir en bra avslutning på min Norrlandsvisit :)


Emma



Fredagen var bland det värsta jag varit med om. Var helt knäckt efteråt.
Hennes bror har gjort en minnesfilm som är hur fin som helst.



Sov gott, Emma.

jag har hamnat i blåsväder

Herrejävl.. vad det har blåst ute idag! Jag trodde ett tag att jag skulle blåsa iväg. 
Idag har jag minsann varit en nyttig människa, hjälpt till med renoveringen inomhus, och det ser ut som en bombnedslag nu! Brunpapp överallt, brädor, tapetremsor, färgburkar, verktyg osv osv. Grädden på moset är katterna som fräsar runt som missiler eftersom de älskar att krypa under brunpappen. Gosh. Har ridit två hästar också så jag har fått min motion idag också ;)

Iallafall, kollade runt på min hårddisk idag, hittade en massa gamla bilder hehe. Och en FIN bild på Charlie från i somras, verkligen nöjd med den bilden! Trots att han flängde runt som en galning under tiden.

Nu ärne duschen som gäller, sedan pilla med nagellack på tårna och CSI på femman.

Fredag kommer bli en svår dag, inget man längtar till direkt..Men man vill visa att man bryr sig och inte är som de flesta som bara vill höra de smaskigaste bitarna av historien och sen struntar i de som är bakom kulisserna.



Gudars.

Hemma igen efter en jourhelg på vikariejobbet jag nappat på, är helt knäckt.
Tyckte jag sov bra men tydligen inte.
Tvättade bilen idag, den såg förjävlig ut. Leräckel överallt. Men nu är den ren och fin!

Jag dog nästan igår av skratt pga den här lilla videon, är det bara jag som har dålig humor eller är inte pandor lustiga, lurviga björnar? HAHAHAHAHhååå. :D

http://www.youtube.com/watch?v=FzRH3iTQPrk&NR=1




RSS 2.0