IKEA!

Alla studenters bästa vän näst efter blocket och tradera. Imorgon ska vi unna oss lite lördagslyx och shoppa lite i Västerås :) Ett skrivbord med en hylla ska det bli, samt lite annat behövligt, kattsand är ju till exempel väldigt kul att lägga bidraget på.
Ikväll bjöd vi Elin på middag då hon var snäll och tog hand om missarna förra helgen medans jag visade upp mig hemma i Norrland på en kortvisit. Bäst man går o lägger sig, är ganska trött efter veckan som varit. Har haft vfu på Lindesbergs lasarett i två dagar för att analysera sjuksköterskans yrkesroll, intressant faktiskt!


Örebro, nästa!

Tiden går och tur är väl det. Nu har man börjat plugga till sjuksköterska i Örebro och pendlar hit o dit mellan Öre - Skinnsberg. Men det ska nog gå vägen denna termin! Nästa är det tänkt att vi flyttar dig, jag och min käresta. Och så missarna förstås :) Dom är så mysiga o ska vara med överallt. Esmeralda håller stenkoll på t.ex att jag stavar rätt nu medans fingrarna flyger på tangenterna.. Mkt på gång nu med nollning, komma in i pluggandet plus alla trevliga människor man träffar på som bonus!
Ha det gött!


RSS 2.0