Norrlands gröna skogar

Imorgon är det tänkt att jag ska åka hem till mina hemtrakter Norrland, fick förfrågan om att vikariera under helgen som pers. assistent och jobb (pengar) tackar man inte nej till då man varit arbetslös ap-länge.

Förhoppningsvis är grannkommunen i behov av folk eftersom jag ska dit imorgon o presentera mig innan jag drar vidare uppöver landet.
Ska bli så kul att träffa mina gamla turister också :D måste bara bestämma dag då vi ska lyxa till det för oss!


Ensam, suck.

Jaha, då kommer man vara ensam hemma de kommande 12 dagarna.
Larsson har åkt iväg på sydresa med skogsmästarskolan, kommer tillbaka på fredag vecka 45 :)
Men det är inte kul inte, speciellt inte att sova själv.

Dagens bästa: Får tillbaka bilen imorgon så man slipper vara så handikappad! :D
Imorgon tänker jag åka runt i Fagersta och söka jobb, plus köpa färg så jag kan måla om garderobsdörrarna i hallen, kommer bli så fint! Lägger upp bilder på resultatet senare.

Senare under veckan kommer jag att åka till Frida och rida Spira + den nya hästen som jag skulle få börja jobba med. Tyvärr måste jag nog skära ner på antalet dagar jag är där sen, det kostar att åka emellan sådär varje dag.. :/

Bara någon vänlig själ kunde ge mig jobb?

Helgens gomiddag: Älgstek med råstekt potatis och kantareller, yummie! Jag äger i köket.



Gårdagen och dagens

Igår bjöd kvällen på en trevlig överaskning, fick mms från Elin och Sandra att Ergo UF vunnit pris för årets UF-företag i Kramfors! Det var riktigt kul att få belöning för allt jobb vi lagt ner på på det där företaget.

Så nästa gång jag kommer hem ska vi hitta på ngt kul tillsammans för prispengarna, längtar redan!


Idag har vi på Bergslagsvägen gjort en vettig sak och det var att städa ut hela lägenheten, det behövdes..
Och jag saknar min bil, Larsson ska iväg på sydresa med skogsmästarskolan så jag blir själv i nästan 2 veckor..Då vill man gärna ha bil så man kan åka iväg nånstans åtminstone.




 


Hujedamej

Ibland blir det inte som man tänkt sig. Kvällen börjar med att grabbarna spelar xbox och slutar med att jag är inne på toan och mår INTE bra. Grogga mig dit och yatzy mig hit, vaknade iaf med morgonrocken på mitt i natten och undrar hur jag fick på mig den. Tur att Larsson finns så han kan ta hand om en då man glömt omdömet någon annanstans..

Men kul hade vi! :D Priset för underhållning får vara lite högt ibland.





Londondimma

Idag så har man inte gjort mkt vettigt hittills, bilen ska ev lämnas in på verkstad i eftermiddag. Måste ju få veta vafan det är för fel på kylarsystemet..Vet att det läcker men vart är frågan.

Vill ju att det ska bli fixat så jag kan åka till Fors och börja rida Spira igen, saknar ju det sötmoppen ju!


Sak samma, ikväll blir det mys med Larsson! Förvisso har vi plöjt oss igenom greys anatomy, men säsong 5 dimper ner genom brevinkastet den 11 november!
Det finns ju andra sätt att mysa på tack o lov ;)



Kvällsfasoner

Nu sitter man här och väntar på middagsdags, Crille, Micke, Nisse och Erik sitter här intill i sofforna och spelar tennis på xbox, haha.
De skriker o vrålar och gapskrattar omvartannat, ganska underhållande att (nästan) vuxna karlar kan bli så barnsliga av ett tv-spel. ;)

Vad ska man laga för mat idag då månntro?

Kvällen fortsätter med Greys, har bara några avsnitt kvar av säsong 4, sen kommer man väl drabbas av abstinens tills säsong 5 kommer ut..


Oh yeah

Nu har jag fixat en ny blogg, metrobloggen var för krånglig enligt mitt tycke så jag gav upp skrivandet där.
Ev. kommer jag flytta mina inlägg därifrån hit men vi får se om jag orkar..

Dagarna som varit:
Jag och Crille bilade ner i söndags till Skinnsberg igen, när vi hade ca 7 mil kvar började kylaren i bilen krångla så just nu har jag inte riktigt ngn fungerande bil, men ska kolla på det i eftermiddag.

Sökt runt en massa jobb också, på kommunhuset blev dom väldigt glada att jag erbjöd mig att vikariera så nu hoppas jag dom ringer om nån dag! Känner att jag vill tjäna lite pengar nu.


RSS 2.0