Jag mår bra för fan!

Haft en bra dag idag, började lite stressigt med försovning men hann bra i tid allafall till klippning hos Carro på Fix It i Kramfors, well done!

Vidare till Sollefteå där jag hade ett presentkort att utnyttja på Zonterapi behandling, så det var gött Känner mig hög som ett hus efter allt knådande, och vad man får springa och pissa sen..
 


Rengsjö

Helgen som gick bjöd på nöje och fest i lilla hålan Rengsjö hos vår kära Micke Andersson tsm med Crille, Erik, Martina mfl. Lite solbränna från sjön (jag såg ut som ett fyllesvin i ansiktet flera dagar efteråt) då vi både pimplade, grillade korv & marshmallows, anglade och söp oss fördärvade ;) Sköt dessutom med hagel på lerduvor, jag träffade en som kom flygande minsann haha ;)

Kvällen bjöd på mer fest och kul, en tur till Sandarne för att fylla på spritförrådet och mera party!
Måste upprepas minsann!
Njut av bilderna nedan vettja:





Roadkill

Dagens bästa: Vi hjälpte en liten kanin på kliniken som inte kunnat äta ordentligt på länge med sina sneväxta tänder, så nu mår den bra igen och skuttar runt som en söting :)

Dagens värsta: Jag upplevde mitt första (och förhoppningsvis sista) roadkill! :/ En liten stackars domherre på vägen. Dunk sa det.

Ska fixa o dona en massa, fått brev från ridsportförbundet ang. omprov till hästskötarexamen på Nordvik om ca 1 månad, grejen är att jag faen inte ridit lektion för någon på ett år, så vet inte hur jag ska fixa detta som. Men FÖRSÖKA ska jag iaf göra!

Klistrar in en bild på vår nya familjemedlem, Lunds Lillvina, hur söt som helst!
Natti natt.


Snösnösnö merameramera snösnösnö

Nä, nu får det banne mig vara nog med denna vita snösörja, och värre lär det väl bli när slasket kommer.. Men jag är inte bitter, nu ska jag och syster ut i det fina vädret och ta en spark-runt-sjön-med-kameran tur!

Om jag lyckas fånga några fina bilder får ni se dem senare idag!


RSS 2.0