2009

Året som gått har varit minst sagt blandat av både sött och salt, måste jag säga.

Det började med ett av årets roligaste och värsta fylla i Ullånger, då jag ringde in år 2009 med en massa härliga nordvikare, och ringde ut år 2008, jisses vad år 2009 måste ha haft potential då det gamla ordspråket säger "som tolvslaget blir, blir även det nya året"

Sant som det är sagt, året har varit fyllt av många viktiga händelser för mig, studentveckan på Nordvik måste ha varit en av de roligaste minnen jag kommer bära med mig, och jag skulle kunna betala bra mkt pengar för att få uppleva det igen!

Sommaren bjöd på sommarjobb som personlig assistent, och jag fick resa hit och dit över hela Sverige under arbetstid, härligt!

Och jag och Larsson tog vår traditionsenliga roadtrip till Boden och hälsade på farmor och andra släktingar.

Slutet av sommaren flyttade vi ihop till en 2a i Skinnskatteberg (googla om ni vill veta var det är) ;) och jag har bara tagit det lugnt och sökt lite arbeten m.m Mysigt har vi haft iallafall och man har lärt känna många sköna människor. Fick chansen att utveckla min islandshäst sida också på Fors gård, och känner att jag trivs bättre med mig själv och vardagen, har bättre självförtroende än någonsin!

Globen horse show med Larsson och syster, samt min och Kakans weekend i Gbg var riktiga humörhöjare i vintermörkret, och efter all renovering i Lo kunde vi fira jul där med nästan hela släkten för en gångs skull, och vi höll alla sams också haha :)

Summa summarum så har 2009 varit ett bra år med många händelser, och det nya året börjar med praktik på Västerås Djurklinik i 3 månader, precis det jag vill jobba med i framtiden!

Har ni kommit så här långt så vill jag bara skriva en sista sak;
Gott Nytt År önskar jag er alla, kramar!

      
      




Merry Xmas

Har inte uppdaterat på länge, och har helt enktel prioriterat annat! ;)
Har hunnit med en hel del dock! Åkte till gbg med Kakan, och hade det hur kul och mysigt som helst! Jul på Liseberg (hela nöjesparken var klädd med 5 miljoner jävla lampor och pudrad med fejksnö ffs!) Universeum, shopping och julpyssel med Kakans släktingar :)

Fick vikariat på mammas jobb nu över jul och nyår, så är väldigt tacksam för det, den 11 januari ska jag börja praktisera på Västerås djurklinik i 3 månader, för att sedan gå sjuksköterskeutbildning till hösten!

Om några dagar ska Freddan och jag åka till hans "chef" från vägjobbet i somras och fixa sommarjobb åt mig, kommer nog bli bra med mkt klirr i kassan innan pluggandet!

Så, just nu sitter jag på jobbet, och väntar på att Tina ska komma hit och göra kvällen.

Fick som tur var många fina klappar, bilder kommer sen :)
See ya!


Gbg

Globen horse show var kanon, och litet trist att syster åkte hem i söndags. Men vi hade det riktigt trevligt och jag håller nu på att vimsa runt och packa eftersom ikväll ska jag o Kakan träffas i Gbg och var adär fram till söndag :)

Har dessutom fått ett beroende som många andra: Twilight böckerna! Jag kan verkligen inte sluta läsa, började i tisdags med första boken och har nu precis läst ut den tredje. Tur för Kakan att jag inte köpt den sista ännu, annars hade jag nog legat kvar här i soffan och missat tåget.

Såg även New Moon filmen i fredags med syster, visst, filmerna är bra men att läsa är bra mkt bättre.
Riktigt snygga hunkar med iaf ;)

ajja, nu ska jag sluta vara besatt och göra mig klar.

SE UPP GBG, FÖR NU KOMMER SKORPAN OCH KAKAN ATT SMULA NER ER!


RSS 2.0